Service autorizat pentru unelte de gradinarit si utilaje STIHL

Confortec iti pune la dispozitie Service in 24h


Reparații cu piese originale și mecanici instruiți de producători

Înțelegem importanța funcționării optime a uneltelor și utilajelor dvs. Atunci când se defectează, știm că aveți nevoie de ele în cel mai scurt timp. De aceea am creat programul SERVICE IN 24H. Puteți beneficia de avantajele acestui serviciu special , in schimbul unei taxe de urgenta.

 Vă oferim servicii de Service Autorizat folosind doar piese de schimb originale, atât pentru produse aflate în Garanție cât și în Postgaranție. Fiecare angajat care va efectua reparația pentru produsul dumneavoastră este instruit periodic și autorizat de către producători.


Care sunt beneficiile dvs?

  1. Economie de timp și bani: nu mai este nevoie sa asteptati zile intregi pentru reparatia utilajului , astfel in 24h de ore din mometul confirmarii contravaloarei reparatiei ,utilajul va fii gata functional..

  2. Diagnosticare rapidă: devizul estimativ se transmite pe email sau telefonic în cel mai scurt timp posibil de la momentul intrării produsului în service

  3. Transparență totală: veți primi alături de produsul reparat și piesele înlocuite

  4. Consultantă specializată: oricând puteți lua legătura cu specialiștii noștri pentru a afla mai multe detalii despre produs sau starea reparației

  5. Garanție a reparației: orice reparație efectuată de noi beneficiază de o garanție de 90 de zile

 


Cum funcționează? În doar șase pași simpli:

1 Primire utilaj in service

2 Constatare utilaj

3 Intocmire Deviz

4  Comunicare Deviz

5 Confirmare accept reparatie

6 Ridicare utilaj

 

Important: durata de reparație poate fi mai mare în cazul în care piesele necesare reparației nu sunt disponibile pe stoc pe Romania. 24h este durata medie a unei reparații în service-ul Confortec din momentul acceptului devizului de reparatie de catre client , dar ea poate varia . O estimare mai exactă veți primi în urma constatării.