Blog

CINE SUNTEM NOI

În momentul în care ai intrat pe blogul CONFORTEC, înseamnă că ai aflat de compania noastră și vrei să afli mai multe despre noi, sfaturi, idei și noutăți din domeniu.

Mediul de vânzări online este în plină dezvoltare în România. Vine în sprijinul celor care vor să își gestioneze eficient timpul și bugetul. In fața unor oferte diverse, pot selecta varianta cea mai convenabilă. Soluția cea mai bună este găsirea unei companii pentru care clientul contează, printr-un know-how care vine din experiența unor servicii de calitate recunoscută, oferite de o adevărată echipă.

Compania noastră este una relativ tânără, dar în dezvoltare. Am intrat acum aproape 20 de ani pe piață ca dealer și reparator autorizat pentru scule și utilaje de întreținere spații verzi și zone forestiere și am câștigat încrederea clienților locali și nu numai.

Pentru noi, fiecare zi e o provocare. În 2004 am deschis primul magazin, am strâns în jurul nostru o listă impresionantă de clienți care au fost atrași de seriozitatea noastră. În 2016 am deschis al doilea magazin, pentru a veni în sprijinul a și mai mulți clienți.

La CONFORTEC, calitatea produselor se împletește cu seriozitatea, corectitudinea, dinamismul unei echipe unite, o adevărată familie. Astfel, ne-am câștigat renumele în cele aproape două decenii de experiență.

Ce ne caracterizează?

  • Calitatea produselor
  • Profesionalismul echipei
  • Serviciile complete

De ce am ales să fim din 2004 dealer autorizat STIHL și VIKING, iar în prezent, doar STIHL? Ne punem mereu în pielea clienților, înțelegând că încrederea fiecărui client vine, în primul rând, din oferirea unor produse originale, sigure, moderne, rezistente și care satisfac orice nevoie.

Ce înțelege echipa CONFORTEC prin profesionalism? Punem pasiune în tot. Pare un clișeu, dar noi chiar punem clientul pe primul loc. Membrii echipei știu că fiecare client are nevoie de atenție din partea noastră. Ascultăm cu răbdare și găsim împreună, rapid și eficient, soluția ideală, personalizată.

Cum putem oferi servicii complete? Am înțeles în cei 20 de ani de când am intrat pe piață, că nu este suficient doar să vinzi un echipament. Începem cu o consiliere și o consultanță corecte. Orice produs se poate uza în timp, de aceea oferim service de calitate și reparații rapide, garantate.

Cei care aleg să facă parte din familia CONFORTEC sunt angajații, dar și clienții. Dacă vrei să ne cunoști, să te bucuri de calitatea produselor și a serviciilor noastre, vino în magazinele noastre să ne cunoști! Dacă te interesează subiecte din domeniul de care ne ocupăm și nu numai, urmărește articolele noastre de blog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *