Consiliere Și Instrucțiuni Privind Produsele

Ca să te bucuri de produsele sau accesoriile pentru amenajarea întreținerea spațiilor verzi sau ale spațiilor forestiere, pe care vrei să le achiziționezi, trebuie să fii informat corect. Înainte de a alege, apelează la un consultant CONFORTEC.

Reprezentantul CONFORTEC analizează nevoia, îți prezintă oferta personalizată de produse prin raport caracteristici de lucru- preț.

Selectarea produselor și accesoriilor comercializate este riguros realizată de specialiștii CONFORTEC, potrivit nevoilor mediului din România.

Actualizăm permanent gama de produse și de accesorii, adaptând-o cererii. Clienții noștri beneficiază de ultimele modele de echipamente.

Reprezentanții CONFORTEC oferă consultanță și consiliere pentru finanțare, fără comision, pentru a te ajuta să alegi varianta ideală de creditare și leasing.

La achiziționarea produselor oferim manualul de utilizare și de întreținere, complet și tradus. Răspundem rapid oricăror nelămuriri.

Echipa noastră consideră că doar printr-o comunicare deschisă putem ajuta fiecare client, simplu și direct. Din primul moment al apelării la un reprezentant CONFORTEC, vei vedea că la noi, consilierea este pre și post- achiziționare.

Nu ezita și contactează-ne!

Top
X