Despre noi


CONFORTEC SRL este o companie tanara ce a luat fiinta in anul 2004.

Tot incepand cu anul 2004 este si dealer si reparator autorizat pentru produsele si accesoriile STIHL si viking. Din anul 2004 si pana in rezent suntem localizati in Brasov pe Str. Lunga Nr. 149 (ca reper zona MEMO).Mizand pe o politica orientata catre client si determinarea noastra de a reusi in acest business , ne-a fcaut ca astazi sa ocupam un loc fruntas pe piata locala precum si cu un portofoliu ipresionant de clienti.

Din luna Septembrie 2016 ne-am extins cu inca un magazin , situat tot in Brasov , pe Str. Aurel Vlaicu Nr.84 (pe sensul de mers catre Faget/Gara pe partea dreapta ).

Astazi CONFORTEC inseamna profesionalism , corectitudine si nu in ultimul rand o echipa care pune pasiune in ceea ce face. Angajatii companiei se mandresc cu faptul ca reusesc sa fie o familie dinamica, pragmatica si mereu atenta la cerintele si nevoile clientilor si partenerilor nostri. CONFORTEC inseamna totodata servicii de calitate care insotesc si completeaza cumparaturile pe care clientii le fac in magazinele noastre. Pe langa consiliere si consultanta ,puteti beneficia si de SERVICE si REPARATII in 24H la produsele STIHL si VIKING (serviciu optional si valabil doar daca piesele necesare sunt pe stoc in Romania).

Va multumim,
Echipa CONFORTECLegaturi Utile