Întrebări Frecvente

Ce combustibil ar trebui sa folosesc la motorul meu?

Benzina este permisă, prin regulament, să conțină o varietate de aditivi. Aceeași reglementare limitează cantitatea de aditivi, cum ar fi alcoolul, care poate fi inclusă în combustibil și permite totuși să fie vândut ca benzină. Dacă te uiți în manualul de utilizare al unui produs, vei vedea că în benzină este permisă maximum 10% etanol (sunt enumerate și alte substanțe oxigenate). Motoarele sunt proiectate pentru performanțe bune și funcționare eficientă folosind benzină care conține de la 0 la 10% etanol. Acest combustibil trebuie folosit atât la cele în doi timpi cât si patru timpi.

Dacă produsul este in garanție si beneficiez de service premium, cum trimit utilajul in service?

Completați formularul de retur, iar la detalii completați problema pentru care trimiteți utilajul la service.

Mașina de tuns iarba sau motocultorul scoate fum.

Motorul mașinii de tuns iarba sau motocultor, sau generator,  poate scoate fum fie atunci când camera de ulei se umple excesiv, fie dacă uleiul devine infiltrat in toba de eșapament după ce a fost înclinată într-o parte. Mașina de tuns sau motocultor sau generator (are același principiu de funcționare ), nu se înclina în laterale.

Se pot deschide coletele la livrare?

Coletel se pot deschide doar după plata rambursului. În cazul plăților prin bancă, coletul se poate deschide doar după semnarea AWB-ului.

Îmi pot regla singur carburatorul?

Carburatorul vine din fabrica cu o setare standard. Această setare asigură un amestec optim de aer-combustibil în majoritatea condițiilor de funcționare. La majoritatea carburatoarelor, este posibilă reglarea turației de ralanti a motorului doar în limite fine. Destul de des reglarea carburatorului nu va rezolva problemele de accelerație. Pentru a găsi setarea corectă pentru aparatul dvs., vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.

De ce se inundă motoferăstrăul meu?

Cel mai frecvent motiv se datorează prea multor încercări de a porni mașina în poziția de șoc. Când porniți o unitate, asigurați-vă că urmați instrucțiunile de pornire din manualul de instrucțiuni. Manualul oferă instrucțiunile adecvate pentru procedurile de pornire, dar există multe condiții care pot afecta modul în care pornește unitatea. O regulă generală de urmat este să vă amintiți că atunci când puneți controlul comutatorului la setarea completă a șocului, mai mult combustibil lichid și mai puțin flux de aer în camera de ardere pentru a crea o șansă mai mare de aprindere. Tragerea frânghiei de mai mult de două până la trei ori în această setare poate inunda motorul. Operatorul trebuie să mute pârghia de șoc de la setarea completă a șocului după trei până la patru trageri, chiar dacă motorul nu pornește. Deplasarea pârghiei la următoarea setare, poziția jumătate de șoc sau parțial accelerație va permite mai mult aer să intre în camera de ardere și va ajuta la rezolvarea stării de inundare.

Vreau să pornesc un computer de pe generatorul meu?

Nu este recomandabil să rulați computerele de acasă de la un generator standard. Veți avea nevoie de un generator care utilizează AVR (Reglarea automată a tensiunii), un generator cu invertor,. Aceste generatoare vă vor oferi energie electrică mai stabilă decât rețeaua. Vă rugăm să rețineți: pe măsură ce un generator rămâne fără combustibil, este posibil ca motorul să crească. Pentru a evita ca acest lucru să afecteze echipamentele electronice, poate fi utilizată o sursă de alimentare neîntreruptibilă (UPS). Acestea sunt de obicei vândute pentru utilizare cu computere, astfel încât datele să nu se piardă în cazul unei întreruperi de curent.

Ce dimensiune de generator am nevoie pentru sudorul meu?

Un aparat de sudura este evaluat în funcție de curentul său de ieșire. Pentru a estima puterea de intrare, împărțiți valoarea de ieșire la 30.
De exemplu, apparat de sudura  de 130 A va avea o cerință de intrare de aproximativ 130/30=4,3 kW. Un apparat de sudura  de 200A va avea o cerință de intrare de aproximativ 200/30=6,7kW.
Aceasta este doar o estimare; prin urmare, este recomandat să alegeți un generator de dimensiunea următoare mai mare. Cu toate acestea, rețineți că mulți utilizatori nu vor necesita de fapt întreaga capacitate aparatului de sudura al  lor, un generator mai mic ar opera în continuare sudorul, dar ar limita curentul de sudare.

Top
X