Întreținere Și Reparații

Echipa CONFORTEC este specializată în reparația și întreținerea echipamentelor silvice și pentru spații verzi: motofierăstraie, motocoase, roboți de tuns iarba, suflante, motocultivatoare, tocătoare de grădină, scarificatoare, foreze, emondoare înălțime, motocultoare, șine, lanțuri, accesorii etc.

Produsele noastre sunt de calitate recunoscută internațional, fiabile, moderne, sigur de manevrat și ușor de întreținut.

Echipa noastră consiliează privind achiziționarea produselor, obiectiv și complet. Cunoaștem foarte bine funcționalitatea lor.

Produsele STIHL beneficiază de service în conformitate cu regulile de funcționare transmise de producător.

Asigurăm opțional SERVICE și REPARAȚII 24h pentru produsele STIHL, dacă piesele sunt pe stoc în România.

Tehnicienii noștri, experimentați și flexibili, personalizează planul de intervenție, după tipul utilajului, firma producătoare și nevoile clientului.

Tehnicienii CONFORTEC dețin priceperea și tehnica necesară pentru un service de cea mai bună calitate. Defectarea echipamentelor aduce neajunsuri. Dacă problema nu poate fi rezolvată pe loc, apar cheltuieli suplimentare. Prin reviziile regulate care inspectează toți parametrii de funcționare și prin serviciul opțional de SERVICE și REPARAȚII 24 h, echipamentele vor funcționa în parametrii optimi, rapid și avantajos.

Nu ezita și contactează-ne!

Top
X