Politică Retur

Este ok sa va razganditi! 

 Daca in decurs de 14 zile calendaristice, din orice motiv, doriti sa renuntati la achizitionarea produsului dumneavoastra, este de ajuns sa ni-l trimiteti si veti primi banii inapoi in cont. 
   Produsele sunt obligatoriu returnate în ambalajul original (ambalajul în care au fost achiziționate) cu toate accesoriile și eticheta integre (fără urme de utilizare, deteriorare, lovire).
    Pentru marfa ( utilaje, scule, accesorii, consumabile sau piese de schimb) care au fost aduse la comanda expresa a clientului NU se accepta retur la marfa vanduta.
    Produsul se va trimite prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de catre clientNu se accepta expeditii de retur cu valoare ramburs sau cu plata expeditiei la noi
 Informarea privind renuntarea se face numai in scris completand formularul urmator https://confortec.ro/retur-produse/ sau prin cerere scrisa la adresa de mail.

    Returul banilor se face numai in cont bancar in termen de 14 zile de la primirea produsului.
 Suma returnata va fi doar valoarea produsului/ produselor . Aceasta nu include taxa de transport .
 Banii se vor returna numai dupa ce produsul a fost primit si a fost verificat privind distrugerile, deteriorarile mecanice cum ar fi indoiri, gauriri, zgarieturi, infundari, crapaturi ale materialelor care intra in componenta produselor.
 Daca produsul prezinta deteriorari si distrugeri mecanice, Confortec SRL isi rezerva dreptul sa nu despagubeasca  clientul, produsul fiind returnat la client pe cheltuiala acestuia.

    Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu modificarile si completarile ulterioare:
 ”Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.”
 In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila Confortec SRL colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu tools-mag.ro).

    Procedura de returnare

 In cazul in care doriti sa returnati  un produs, va rugam sa urmati urmatorii pasi:
1. Completati formularul de mai jos, si apoi veti primi un mail cu instructiunile pe care le aveti de urmat.
2. Dupa completarea formularului, veti fi contactat in termen de maxim 3 zile de catre operatorul nostru pentru a va inregistra ridicarea coletului.
3. Va rugam sa pregatiti produsul pentru trimiterea prin curier  in felul urmator:
 a. Ambalati produsul intr-o cutie de carton si sigilati coletul cu scoci.
 b. Adaugati o copie dupa factura in pachet si contul dumneavoastra IBAN pentru a va putea face transferul.
4. Este obligatoriu sa trimiteti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite

Top
X