Service Premium

Ce este Service Premium și de ce să îl alegeți?

Service Premium este o garanție extinsă cu o serie de servicii incluse .

Într-o piață online în continuă dezvoltare, ne-am hotărât să venim în sprijinul cumpărătorilor cu servicii de calitate superioară.

Pentru mulți dintre cumpărători, produsul cu prețul cel mai mic este alegerea cea mai inteligentă. După o analiză a pieței, descoperiți utilaje asemănătoare sau identice, cu aceeași perioadă de garanție, dar la prețuri diferite de la o firmă la alta.

Produsul mai ieftin nu este neapărat cea mai bună decizie. La prima problemă cu utilajul, descoperiți ceea ce vânzătorul a uitat să precizeze. Sunt defecte care nu fac obiectul garanției, durata reparației poate fi de 3-4 săptămâni, punerea în funcțiune a garanției nu a fost realizată de către un service autorizat etc.

De cele mai multe ori, la achizițiile online, iei produsul cel mai ieftin și atât. De garanție și service se ocupă alte firme și apar cheltuieli suplimentare.

De ce este CONFORTEC alegerea cea mai inteligentă? Noi oferim clientului produsul cu prețul cel mai mic și posibilitatea de a beneficia de SERVICE PREMIUM.

Varianta CONFORTEC: produsul la prețul cel mai convenabil, garația extinsă și servicii premium.

  • Prețul este egal cu prețul de la raft, fără adaos pentru spațiul online.
  • Transportul este gratuit, cu 2 trimiteri dus- întors în perioada garanției.
  • Extragaranție CONFORTEC – înlocuim piese care nu intră în garanția standard.
  • Intră în garanție extra: carburator, rulmenți, semeringuri, segmenți, piston.
  • Acoperim defecțiuni în plus față de garanția de producător.
  • Service extra CONFORTEC: filtru de benzină înfundat, joc în rulmenții de la ambielaj, semeringuri, segmenți uzați, piston cu urmă de gripaj.

Pentru mai multe informații, contactați-ne!

Nu ezita și contactează-ne!

Top
X